Syitä valmentajien hyvään tulotasoon on kolme.

1. Ansaintarakenne on selkeä – asiakas maksaa aina ajastasi sekä tuotteista

Kuvittele, että kampaaja tekisi vain 15 minuutin hiustenleikkuita 30 eurolla ja myisi jokaiselle asiakkaalle 60 eurolla tuotteita. Lisäksi sama asiakas tulisi viikon välein uudestaan 3 kuukauden ajan. Juuri näin toimii Cambridge Valmentaja! Mutta toki hiustenleikkuun sijaan ohjeistat asiakasta hänen laihdutus- tai painonhallintaprojektissaan.

2. Vuosittaisia kuluja on todella vähän – siten myös riski on pieni

Vuosittain pakollisia kuluja ovat vain tietokone, puhelin sekä pieni kuukausimaksu Cambridge-lisenssistä. Yrittäjän eläkemaksu ja sosiaaliturvamaksu määräytyvät tulojesi mukaan. Jos laajennat toimintaasi sivutoimisesta yrittäjästä päätoimiseksi, niin suosittelemme toki oman toimitilan hankkimista, koska kuukauden vuokran saa maksettua muutamalla asiakastapaamisella!

3. Arviolta 2 000 000 suomalaista haluaa laihtua – asiakkaat eivät lopu

Suomessa on lähes 3 miljoonaa ylipainoista. Kyselytutkimusten mukaan heistä n. 70 %, eli n. 2 000 000, haluaa laihtua. Etäyhteyksien ansiosta kuka tahansa heistä voi olla sinun asiakkaasi, oli hän mistä päin Suomea tahansa.

Yhä useammat laihduttajat kiinnostuvat Cambridge-ohjelmasta, koska me lupaamme mitattavia tuloksia, esim. 15 kiloa kymmenessä viikossa. Siksi ohjelmamme on helppo ostaa ja myydä. Laihdutusohjelmia on useita erilaisia ja me opetamme sinua hyödyntämään juuri oikeaa ohjelmaa kunkin asiakkaan tarpeisiin.

© 2024 Cambridge Weight Plan Web design: Wikström Media