Näin saat asiakkaita

Näin saat
asiakkaita

”Mistä saan
asiakkaita?”

Tämä on yleisin kysymys, jonka valmentajan työtä harkitsevat meiltä kysyvät.

Saat ensimmäiset asiakkaasi jo ensimmäisen koulutuspäivän aikana. Onnistumme siinä takuulla yhdessä! Asiakkaita löydät myös 56 000 henkilön laihduttaja­rekisteristämme tai tuttavapiiristäsi yllättävänkin nopeasti 2–5 kpl, mikä tarkoittaa parhaimmillaan jo n. 500–800 € kuukausituloja.

Asiakashankinta on yllättävän helppoa ja se helpottuu merkittävästi 6–12 kuukauden jälkeen, kun useat asiakkaasi ovat saaneet laihdutuksen päätökseen.

Tässä 10 yleisintä keinoa hankkia asiakkaita

1

Nykyiset asiakkaasi ovat paras viidakkorumpu

”Mitä sinulle on tapahtunut?” Tätä asiakkailtasi kysytään jatkuvasti, kun he laihtuvat valmennuksessasi.

Jos kysyjä on itsekin aikeissa laihduttaa, hänestä tulee hyvin todennäköisesti uusi asiakkaasi! Nykyiset asiakkaat ovat parhaat suosittelijasi ja markkinointikanavasi.

2

Sivustomme houkuttelee paljon uusia asiakkaita

Annamme vahvan asiakaslupauksen onnistuneesta painonhallinnasta. Valmennuksiamme ostetaan paljon.

3

Somekanavasi tuovat näkyvyyttä ja asiakkaita

Luo itsellesi Cambridge-valmentajan Facebook-, LinkedIn- ja/tai Instagram-sivut.

Jaa kanavissa ajatuksiasi hyvinvoinnista, laihduttamisesta, painonhallinnasta sekä terveellisestä ruoasta. Myös oma laihdutustarinasi kiinnostaa varmasti monia.

Somessa on voimaa! Ja tuhannesta ihmisestä n. 600–700 on ylipainoisia.

4

56 000 henkilön laihduttaja­rekisterimme on käytössäsi

Tule ja onnistu tiimimme tuella! Asiakashankinnassa sinua auttaa laaja laihduttajarekisterimme, johon kuuluu sekä painonhallinnasta kiinnostuneita että jo konseptillamme aiemmin laihduttaneita.

5

Tuttavapiiristäsi löytyy muutamia asiakkaita heti

Kerro rohkeasti tutuillesi, että olet aloittanut yritystoiminnan, koska haluat auttaa ihmisiä laihtumaan. Kerro, että myymilläsi valmennuksilla kuka tahansa ylipainoinen voi pudottaa esimerkiksi 15 kg. Kuka laihtumista tavoitteleva ei kiinnostuisi? Varsinkin, kun he tuntevat sinut jo etukäteen ja luottavat sinuun!

6

Haluan laihduttaa -lomake

Sivuillamme on ”Haluan laihduttaa”-lomake, jota täytetään 5–20 kertaa viikossa. Kaikki nämä henkilöt ohjataan valmentajille, joten sivusto kerää yhden lomakkeen kautta joinain kuukausina jopa lähemmäs 100 asiakasta.

7

Oma Cambridge-sähköposti

Saat oman sähköpostin, joka osoittaa, että kuulut Cambridgen asiantuntijatiimiin. Et ole ehkä tullut ajatelleeksi asiaa, mutta on aivan eri asia saada sähköpostia lähettäjältä, jonka osoitteena on Yahoo, Gmail, Hotmail jne. Sähköpostillasi on myös vakioitu ulkoasu, jossa on kuva ja yhteystiedot sekä linkki omille sivuillesi (lue lisää seuraavasta kohdasta).

8

Omat sivusi sivuillamme

Saat meidän verkkosivuillemme oman alasivusi, jossa on esittelysi. Asiakkaat ottavat sinuun suoraan yhteyttä sen sivun kautta. Kun olet valmentaja, he voivat varata kyseisen sivun kautta sinulle suoraan ajan!

9

Online-varauskalenteri

Sivuillamme olevan profiilisi kautta asiakkaat voivat varata ajan suoraan sinulle Cambridgen omalla online-varauskalenterilla. Sen avulla voit myös suunnitella työaikasi ja se auttaa sinua hinnoittelemaan palvelusi oikein, määrittelee valmennustapaamisen sisällön ja keston, lähettää asiakkaallesi muistutuksen, jotta hän ei unohda tapaamista ja auttaa asiakkaitasi pysymään ohjelmassa.

10

”Soita minulle” -lomake

Profiilissasi on myös oma lomake, joka on linkitetty vain sinuun. Lomake on koodattu niin, että se tulee Cambridge-sähköpostiisi, kun joku täyttää sen. Tämä on asiakkaille hyvä tapa olla sinuun yhteydessä myös myöhään iltaisin tai viikonloppuisin, jolloin sinulle soittaminen ei ole sopivaa.

Rakastan muiden auttamista, koska saan siitä paljon iloa ja energiaa. Mitä enemmän autan muita, sitä paremmin yritykselläni menee. Voisiko siis parempaa tilannetta olla?

Mietitkö, voitko juuri sinä ryhtyä valmentajaksi?

Sinä voit ja juuri sellaisena kuin olet. Kukaan valmentajistamme ei ole vielä valmis.

Jos osaat kuunnella ja asettua toisen ihmisen asemaan, olet jo pitkällä. Viihdyt ihmisten parissa ja sinulla on läsnäolon ja motivoinnin taito.

Saat meiltä täyden tuen asiakashankintaan. Koulutuksemme auttavat sinut alkuun, ja niihin sisältyy myös yrittäjyysvalmennusta.

Tule mukaan maailman vahvimman laihdutusbrändin tiimiin!

© 2024 Cambridge Weight Plan Web design: Wikström Media