Näin kaikki alkaa

Näin kaikki
alkaa

Ennen yritystoimintasi alkua

sinun tulee käydä tarvittavat koulutukset,
jotta pystyt tekemään valmennuksia.

Koulutuksissa käymme läpi:

  • valmentamista eri tilanteissa
  • laihduttamisen teoriaa ja käytänteitä
  • tuotteitamme ja laihdutusohjelmiamme
  • vinkkejä, joita voit ohjeistaa laihduttajia tekemään erilaisissa tilanteissa
  • kuinka tsemppaat erilaisia ihmisiä laihtumaan entistä paremmin
  • miten voit muokata laihdutusohjelmaa yksilön tarpeiden mukaan, jos laihduttajalla on esimerkiksi jokin sairaus
  • kuinka luot nopeasti luottamuksen sinun ja valmennettavan välille
  • millä keinoilla hankit asiakkaita nopeimmin
  • ja paljon muuta!

Koulutuksia on 3. Käyt niistä 1–3 riippuen siitä, haluatko Neuvojaksi, Ohjaajaksi vai Valmentajaksi. Neuvoja ja Ohjaaja on tarkoitettu sivutoimisille yrittäjille ja Valmentaja täyspäiväisille yrittäjille, mutta Valmentajakin voi toki työskennellä sivutoimisesti.

Matka valmentajaksi

Neuvoja

TÄSTÄ ALOITAT

Koulutuspäivät: 1 (itseopiskelu)

Koulutusmaksu:

498,00 € (sis. alv 24 %)

Yrittäjän hinta:

401,61 € (alv 0 %)

Jäsenmaksu: 0 €/kk

Ohjaaja

TÄLLÄ JATKAT,
jos työ tuntuu omalta

Koulutuspäivät: +3

Koulutusmaksu:

1993,00 € (sis. alv 24 %)
-498,00
1495,00

Yrittäjän hinta:

1607,26 € (alv 0 %)
-401,61
1205,65

Jäsenmaksu: 49 €/kk (alv 0 %)

Valmentaja

TÄHÄN PÄÄTÄT,
jos työ tuntuu omalta

Koulutuspäivät: +4

Koulutusmaksu:

3987,00 € (sis. alv 24 %)
-1993,00
-498,00
1496,00

Yrittäjän hinta:

3215,32 € (alv 0 %)
-1607,26
-401,61
1206,45

Jäsenmaksu: 79 €/kk (alv 0 %)

Useita joustavia keinoja maksaa koulutukset

Voit valita useasta eri tavasta maksaa koulutuksesi. Lue tarkemmin aiheesta oheisen linkin kautta:

Tyytyväisyystakuu – osallistu ja päätä sitten

Jos huomaat koulutuspäivän aikana, että ehkä valmentajan työ ei olekaan sinun juttusi, maksamme kyseisen koulutuksen hinnan sinulle takaisin. Sinulla ei ole siis minkäänlaista riskiä.

Täysin riskitön alku yrittämiselle – maksa ja aloita sinulle parhaalla tavalla

1

Koulutukset maksavat itsensä käytännössä heti takaisin

Koulutuksen ensimmäinen päivä maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisen kuukauden aikana – usein jopa jo koulutuksen aikana. Sama pätee myös muihin koulutuspäiviin, sillä hankimme ensimmäiset asiakkaasi yhdessä koulutusten aikana.

Tällöin pääset ensimmäisen noin neljän kuukauden aikana pelkästään koulutuspäivien aikana jo 500–1000 €/kk tuloihin. Jos olet tehnyt asiakashankintaa koulutuspäivien välissä, tienaat jo huomattavasti enemmän!

2

Ei pakollisia kuluja

Alussa kaikki asiakkaasi tilaavat tuotteet nettikaupastamme ja sinä saat siitä provision. Sinulla ei ole siis omaa varastoa tai toimitiloja. Toki voit hankkia itsellesi toimitilat sekä ostaa tuotteita varastoon niin halutessasi, mutta pakko ei ole.

3

Moni aloittaa valmentamisen nykyisten töiden ohella

Suurin osa aloittaa valmennukset töiden ohella tehden muutamia valmennuksia ennen tai jälkeen työpäivän, tai esimerkiksi lauantaina aamupäivästä. Näin kerrytät osaamistasi ja asiakaskuntaa.

4

Voit maksaa koulutukset pienissä erissä asiakkailta saamillasi maksuilla

Voit maksaa kaikki koulutukset pienissä erissä sitä mukaan, kun saat asiakkaita. Kun asiakkaat ostavat sinulta tuotteita ja valmennusta, voit maksaa koulutuksen osamaksut vain muutamilta asiakkailta tienaamillasi rahoilla.

5

Et tarvitse alkuun minkään­laista kassa­järjestelmää

Kaikki laskutus ja maksut tapahtuvat aluksi meidän kauttamme, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia maksuista ja maksuvaihtoehdoista. Näin voit keskittyä työhösi ja me maksamme sinulle kuuluvat provisiot.

3 suosittua tyyliä
aloittaa yrittäjyys

Suosituin: nykyisen työn ohessa Valmentajaksi
Nopein startti: heti täysipäiväiseksi Valmentajaksi
Sivutoimisuus: Neuvoja tai Ohjaaja

”Ajattelin, että lasten kanssa on nyt niin kiireistä, ettei nyt ole hyvä hetki aloittaa yrittäjyyttä. Siitä puolen vuoden päästä töissä oli kiire, eikä sekään tuntunut hyvältä hetkeltä aloittaa.

Sitten isälläni oli terveyshuolia, eikä hetki tuntunut taaskaan oikealta. Sitten alkoi korona, eikä aika tuntunut taaskaan oikealta.

Tajusin, että olin vatvonut asiaa lähes 2 vuotta. Jos olisin lähtenyt 2 vuotta sitten yrittäjäksi, niin millaista elämäni olisi? Tein päätöksen ja osallistuin valmennukseen, koska tajusin, ettei varsinaista hyvää hetkeä ole koskaan.

Ainoa asia mitä kadun on, etten tehnyt tätä päätöstä aiemmin.”

Mitä haluaisit sanoa valmentajan uraa harkitsevalle itsellesi?

Usea parhaista valmentajistamme on kasvanut yrittäjäksi takanaan iso uskallushaaste eli yrittämisen pelko. Sama harhaluulo on aikojen saatossa estänyt useita huipputyyppejä kukoistamasta. Muista, että yrityksen perustat vain kerran, nauttia saat monta kertaa. Lisäksi saat meiltä apua myös yrityksen perustamisessa. Vapaus ON pelottavaa, kunnes sitä maistaa!

Aloitetaanko heti vai
haluatko kuulla lisää?

Aloittamiseen tarvitset vain puhelimen, tietokoneen, Y-tunnuksen sekä yhden päivän verran aikaasi käydä Neuvojan koulutus, jonka hinta on 498,00 €.

Me autamme sinua Y-tunnuksen luomisessa koulutusten aikana! Tarjoamme sinulle kaiken, mitä tarvitset menestyksesi tueksi. Lopulta kaikki on kiinni siitä, haluatko menestyä auttamalla muita.

Muutos voi pelottaa ja jännittää. Sen me ymmärrämme. Itseasiassa jos sinua ei jännittäisi, niin tuskin soveltuisit valmentajaksi. Jännitys kertoo, että olet tosissasi!

Sitä paitsi… Kumpi lopulta onkaan pelottavampaa: jatkaa elämää nykyisellään vai kokeilla jotain uutta, joka selkeästi kiinnostaa sinua. Usein kaikki merkittävä elämässäsi on tapahtunut, kun olet päättänyt tehdä jotain.

Ja voimme luvata, että kaikki pelko ja jännitys on lopulta turhaa. Koulutuksissa on tyytyväisyystakuut ja voit aloittaa ilman minkäänlaista riskiä.

Pahinta mitä voi käydä esimerkiksi vuoden päästä on, että omistat edelleen varastoon ostamasi Cambridgen vaniljapirtelöt.

Tai että maksoit koulutuksista, joista opit korvaamattomia taitoja, joista on hyötyä koko elämäsi ajan: kuuntelua, motivointia, puhumista, vakuuttamista, myyntiä, markkinointia, somea, yrityksen hallintaa ja talousasioita. Lisäksi sait valtavan määrän energiaa ja opit kaiken oleellisen laihduttamisesta ja hyvinvoinnista.

Yli 400 on jo onnistunut tässä 20 vuoden aikana. Sinun tulee tehdä vain samat asiat kuin he, niin onnistut. Me autamme sinua siinä joka päivä.

Aloita nyt Neuvojan koulutuksella hintaan 498,00 €. Et sitoudu mihinkään jatkokoulutuksiin, saat tyytyväisyystakuun ja joustavat maksutavat.

Oletko kiinnostunut, mutta mietit vielä?
Jutellaan, koska haluat varmasti keskustella tästä vielä!

© 2024 Cambridge Weight Plan Web design: Wikström Media