Kokemuksia

Kokemuksia

Suosittelen valmentajan työtä!

“Mikä parasta, saan itse päättää työajoista ja myös lomista, jos maltan niitä pitää. Ja kyllä minä maltan.”

Pauliina, Rovaniemi

“Menen aamulla aikaisin töihin, sitten minulla on pitkä siesta. Syön ja käyn koiran lenkillä, otan nokoset ja sitten menen takaisin töihin illalla. Tämä rytmi sopii minulle juuri tähän elämänvaiheeseen. Voin tehdä elämästäni ja viikostani just sellaisen kun minä haluan.”

Katri, Helsinki

“Näen työni tulokset, mikä on henkilökohtaisesti minulle tosi tärkeätä. Saan olla alusta loppuun mukana ihmisen laihtumisessa ja myös sen jälkeen painonhallinnassa. Minulle ei jää tunnetta, että joutuisin jättämään asiakkaani jotenkin heitteille.”

Venla, Espoo

“Etävalmennuksen ansiosta minun ei tarvitse investoida niin paljon omaan varastoon. Voin myös tehdä töitä missä vain. Etävalmennus helpottaa myös kiireisiä asiakkaita, kun heidän ei tarvitse lähteä valmentajan luokse.”

Outi, Raahe

Suosittelen laihdutusta!

“Monenlaista on tullut kokeiltua mutta vasta Cambridge-ohjelma toi tuloksia. Kun on valmentaja mukana laihdutuksessa, ei tule lipsumisia ja on kiva yhdessä seurata edistymistä ja suunnitella tulevaa.”

Anne, Oulu

“Olin kovin skeptinen etävalmennukseen että toimiiko ja kestääkö pää ja uskallanko lähteä kokeilemaan, mutta päätin että nyt on itselle tehtävä jotain ja painoa on saatava putoamaan ja olen siinä onnistunut hyvin. Jatkan laihdutusta syksyllä.”

Roope, Turku

“Aikaisemmat dieetit yleensä kaatui siihen, että ruokien valmistamiseen kului liikaa aikaa, koska kaikki piti laittaa aina vaa’an kautta. Cambridgella tämä ei ollut niin tarkkaa. Cambridgella opeteltiin rytmittämään ruokailuja paremmin. Tuloksia tuli silti ja paino tippuikin reippaasti. Aiemmilla laihdutuskerroilla paino on tippunut paljon paljon maltillisemmin, joka on myös syönyt motivaatiota. Pudotustahti cambridgella oli enemmän kuin osasin ikinä edes odottaa. Mutta olen siitä erittäin kiitollinen, koska terveydellisistä syistä painoa piti saada alas reilusti ja mielellään alkuun myös rivakasti, jotta ylikuormaa jaloilta saisi pienemmäksi.”

Marjut, Naantali

Ilmoittaudu tutustumiseen

Ilmoittaudu
tutustumiseen

Varsinaisten tukipalveluiden lisäksi toisen valmentajan apu on ensiarvoisen tärkeää. Saat meiltä oman mentorin, joka auttaa sinua toimintasi jokaisessa vaiheessa. Lisäksi tapaat kollegoita koulutuksissa sekä viikoittaisissa Teams-tapaamisissa. Valmentajilla on myös oma Facebook-ryhmä. Vertaistuki on parasta tukea!

Kukapa muu osaisi kertoa valmentajan työstä paremmin kuin joku valmentajistamme? Alla olevan napin kautta pääset varaamaan puolen tunnin työhön tutustumisen jollekin huippuvalmentajistammme!

© 2024 Cambridge Weight Plan Web design: Wikström Media