Tuote

Asiakaslupaus

One 2 One Diet on ainutlaatuinen laihdutuskonsepti, jossa yhdistyy kolme elämäntapamuutoksen kannalta tärkeää tekijää: valmennus, tuotteet ja ohjelmat. Näistä syntyy kokonaisuus, joka todella toimii.

Jokaisella valmennuskerralla asiakas ostaa sekä tuotteet että valmennuksen. Tyypillisesti laihdutusjakso kestää noin kolme kuukautta, minkä jälkeen asiakkaasi on painonhallitsija. Tapaat asiakkaasi säännöllisesti niin laihdutusjaksolla kuin painonhallinnan aikanakin.

Valmennuksen sisältö on kokonaisuudessaan meidän kehittämämme. Sinun ei tarvitse arvailla itse, miten laihduttajaa ohjataan. Jokaisen koulutuksen jälkeen osaat sparrata asiakkaitasi yhä varmemmin. Uskallamme luvata mitattavia tuloksia, esim. 15 kiloa kymmenessä viikossa. Ohjelmia on useita erilaisia ja me opetamme sinua hyödyntämään juuri oikeaa ohjelmaa kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Valmennus

Tiedämme kokemuksesta, että laihduttaja tarvitsee tukea ja apua sekä painon pudotuksessa että painonhallinnassa. Olemme vakuuttuneita, että ohjelmamme ja tuotteemme yksin eivät riitä pysyvään elämäntapamuutokseen, vaan tehokkain tapa pudottaa painoa ja hallita sitä on yhdessä oman sparraajan kanssa.

Tuotteet

Tyypillisesti laihdutusjakso kestää noin kolme kuukautta, jonka jälkeen asiakkaasi on painonhallitsija. Jokaisella valmennuskerralla asiakas ostaa sekä tuotteet että valmennuksen. Tapaat asiakkaasi säännöllisesti niin laihdutusjaksolla kuin painonhallinnassakin. Valmennuksen sisältö on kokonaisuudessaan meidän kehittämämme. Sinun ei tarvitse arvailla itse, miten laihduttajaa ohjataan. Jokaisen koulutuksen jälkeen osaat sparrata asiakkaitasi yhä varmemmin. Uskallamme luvata mitattavia tuloksia, esim. 15 kiloa kymmenessä viikossa. Ohjelmia on monia ja opetamme sinut räätälöimään ne erilaisille asiakkaillesi.

Tutustu tuotteisiin

Ohjelmat

Laihtuminen on helppoa, takuuvarmaa ja pysyvää One 2 One Dietin laihdutusohjelmien avulla. Kaikissa ohjelmissa nautitaan maukkaita ateriankorvikkeita yhdistettynä tavalliseen, terveelliseen ruokaan. Kaikki ohjelmamme viedään läpi valmentajan alaisuudessa ja ne voidaan toistaa tarvittaessa.

Tutustu ohjelmiin

Toimivaa kokonaisuutta on helppo myydä

Laihduttajien keskuudessa maineemme on loistava. On rohkeaa olla taho, joka myy valmennusta ilman jäsenmaksuja. One 2 One Diet perustuu yhteiseen haluun onnistua. Tarjoamme sinulle äärimmäisen mielekkään tavan yrittää, jonka kautta vaikutat suoraan niin omaan, laihduttajan kuin koko yhteiskunnankin terveyteen ja hyvinvointiin. Kokonaisuus on sellainen, että sitä on helppo markkinoida ja myydä, koska olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani.

Trustmary Reviews