Koulutus

Meillä on tarjota sinulle kolme eri yrittäjävaihtoehtoa, josta voit valita itsellesi juuri nyt sopivan: Neuvoja, Ohjaaja tai Valmentaja. Jokaiselle vaihtoehdolle on oma koulutus ja työvälineet.

Jos olet varovainen, et halua investoida ja haluat vain kokeilla laihduttajien auttamista, on Neuvoja helppo ja riskitön valinta. Jos sinulla on jo yritys, johon haet selkeätä lisäpalvelua, on Ohjaaja juuri sinulle. Jos haet itsellesi uutta uraa, johon voit keskittyä kokonaan, olet Valmentaja. Voit huoletta valita omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopivan vaihtoehdon. Ratkaisumme on rakennettu siten, että aikaisemmin hankkimasi koulutus tulee käyttöön myös seuraavassa vaihtoehdossa. 

One 2 One Neuvoja

Neuvojan koulutus kestää yhden päivän ja kustantaa alle 300 euroa. Pääset liikkeelle pelkällä Y-tunnuksella. Et tarvitse omaa varastoa, et toimitilaa etkä markkinointibudjettia. Tarvitset kuitenkin tukea ja apua varsinkin alussa ja siksi saat maksutta oman mentorin. Mentorisi on kokenut valmentaja, jolla on kyky ja halua auttaa sinua.

Neuvojan koulutuksen pääset tekemään juuri silloin kun sinulle sopii, koska teet sen itseopiskleuna. Aikaa kannattaa kuitenkin varata useamman tunnin.

One 2 One Ohjaaja

Ohjaajan koulutus kestää yhteensä neljä päivää ja sisältää itseopiskelupäivän, etävalmennustaidot sekä kahden suosituimman laihdutusohjelman ohjauksen. Koulutuksessa saat tarvitsemasi tietokonetaidot etäohjaukseen, verkkopohjaiset manuaalit laihdutusohjelmiin ja lisää asiakashankintataitoja käytännönläheisellä tavalla. Koulutuksen tiedot tulevat välittömästi käyttöön koulutuspäivien välissä olevien harjoitusjaksojen aikana. Ohjaajana tarvitset työtilan ja tuotevaraston.

Ohjaajan koulutus lähtee liikkeelle itseopiskelupäivästä ja etenee syventäviin osiin henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

One 2 One Valmentaja

Valmentajan koulutus kestää yhteensä kahdeksan päivää, jotka on jaettu neljään osaan. Koulutuksen suorittamiseen kuluu noin 3-6 kuukautta. Osissa syvennytään kokonaisuuteen, jota valmentaja myy asiakkailleen heti kunkin koulutusosan jälkeen. Näin koulutuksen taidoista tulee välittömästi asiakastyöhön siirrettävä palvelu. Seuraava koulutuksen osa rakennetaan asiakastyössä kertyneelle kokemuspohjalle.

Jos olet päättänyt tehdä valmentamisesta päätoimista heti alusta, tarvitset paitsi aikaa myös rahaa. Aika kuluu perehdyttämiseen, asiakashankintaan ja työn merkityksellisyyden havaitsemiseen. Rahaa tarvitset 10.000 – 20.000 euroa, jotta voit hankkia:

  • Peruskoulutuksen
  • Toimitilan
  • Varaston
  • Alkumarkkinoinnin
  • (Ansainta alkaa kuitenkin heti)

Trustmary Reviews