Koulutus

Olemme halunneet tehdä yrittäjäksi ryhtymisen mahdollisimman helpoksi ja siksi voit valita sinulle sopivimman yrittäjätason kolmesta vaihtoehdosta. Haluatko valmentamisesta sivubisneksen vai tienata sillä koko toimeentulosi? Valitse omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopivin vaihtoehto. Yrittäjälle tarjoamamme tuen määrä lisääntyy aina tasolta seuraavalle siirryttäessä. 

One 2 One Neuvoja

One 2 One Neuvoja tarjoaa asiakkailleen One 2 One lyhytohjelmaa, josta kaikki ohjelmamme avulla laihduttavat aloittavat ja siirtyvät sen jälkeen seuraaviin ohjelmiin. One 2 One Neuvojalla ei ole omaa toimipistettä tai varastoa, vaan hän voi valmentaa demosettimme avulla missä tahansa.

Neuvojan koulutukseen sisältyy yksi lähipäivä, joka järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuna, jotta myös töiden ohessa opiskelu onnistuu.

One 2 One Ohjaaja

One 2 One Ohjaaja auttaa asiakkaita laihtumaan lyhytohjelmalla sekä 10 pois -ohjelmalla. Hänellä on käytössään työtila sekä tuotevarasto.

Ohjaajan koulutukseen sisältyy neljä lähipäivää.

One 2 One Valmentaja

One 2 One Valmentajan koulutus on kattavin. One 2 One Valmentajan työkalupakissa on kaikki One 2 One laihdutusohjelmat.

Valmentajan koulutus kestää noin neljä kuukautta ja se koostuu kahdeksasta lähipäivästä, joita on noin kuukauden välein. Jo ensimmäisen lähijakson jälkeen pääset tekemään valmennustyötä harjoitusasiakkaittesi kanssa.

Trustmary Reviews