Ahkeruus
palkitaan

Oletko kyllästynyt päivätyöhösi, jossa oma työpanoksesi ja ahkeruutesi eivät näy mitenkään palkassasi? Yrittäjänä ahkeruutesi todellakin palkitaan.

Ensimmäisen 6–12 kuukauden aikana useimmat valmentajat pääsevät 2 500 € kuukausituloihin, vaikka he tekisivät valmentamista sivutoimisesti päivätöiden ohella. Oma aktiivisuutesi määrittää kaiken.

Noin 2 500 € kuukausitulot syntyvät, kun tapaat 25 asiakasta viikossa. Yksi asiakastapaaminen kestää 15-30 minuuttia, eli tapaamisiin kuluu viikoittain 10-12 tuntia. Päätoimiset yrittäjämme tapaavat keskimäärin 50 asiakasta viikossa, ja heidän työaikansa toimistoaikoineen on n. 32 tuntia viikossa.

Kokeile oheisella laskurilla, miten paljon työtunteja ja asiakkaita tarvitset päästäksesi haluamallesi ansiotasolle valmentajana. Siirrä osoitin tuntimäärän kohdalle nähdäksesi, kuinka paljon voit ansaita.

Budjettilaskuri

”Aiemmassa palkkatyössä ylityöt korvattiin vapaapäivinä sen mukaan, minkä verran teki ylitöitä. Kun pidin kertyneet vapaapäivät pois, töitä ehti kasaantua sinä aikana niin paljon, että piti taas tehdä ylitöitä. Yrittäjänä samaa ongelmaa ei enää ole.”

Miksi Cambridge-valmentajat ansaitsevat niin hyvin?

  1. Ansaintarakenne on selkeä – asiakas maksaa aina sekä ajastasi että tuotteista.
  2. Vuosittaisia kuluja on todella vähän – siten myös riski on pieni.
  3. Arviolta 2 000 000 suomalaista haluaa laihtua – asiakkaat eivät lopu.

”Ennen sain tunnin ylitöistä 20 € korvauksen. Nyt saan tunnin lisätyöstä parhaimmillaan yli 200 €, joten ahkeruus todellakin palkitaan yrittäjänä.”

Valmentajan työ on ihan parasta!

Cambridge Valmentajana valmennat maailman vahvimman laihdutusbrändin riveissä.

Työ terveyden ja hyvinvoinnin parissa motivoi joka päivä. Tapaat innostuneita ja motivoituneita ihmisiä – asiakkaita ja valmentajia. Cambridge-yhteisössä on voimaa!

Pauliina Mulari, Rovaniemi

Näin valmentajan
tulot muodostuvat

Tässä yli 12 kuukautta valmentajan työtä tehneiden tyypillinen tulorakenne.

Yksilötapaamiset laihduttajien kanssa 2850 €/kk, tuottoa 1450 €/kk
Ryhmätapaamiset 600 €/kk, tuottoa 490€
Laihduttajien ja painonhallitsijoiden ostamat tuotteet 8530 €/kk, tuottoa 3050 €
Etävalmennukset + tuotteet nettikaupasta tuottaa provisiota 240 €/kk (alv 0%)

Jokaisella viikoittaisella valmennuskerralla asiakas ostaa sekä tuotteet että valmennuksen. Tyypillisesti laihdutusjakso kestää noin kolme kuukautta, minkä jälkeen asiakkaasi on painonhallitsija, jolloin tapaatte asiakkaan tarpeen mukaan 1–2 kertaa kuussa.

Millainen on valmentajan myyntivuosi

Valmentajana todellakin vaikutat itse omaan ansaintaasi. Kun valmentajana haluaa tienata enemmän, on mahdollista tehdä enemmän töitä. Ansainnan voi sopeuttaa vuodenaikoihin ja omiin lomiin. Valmentajan työ sopeutuu hienosti omaan elämäntilanteeseen ja omaan tahtotilaan. Katso Outin video, jossa hän hertoo 9 vuoden kokemuksella omasta ansainnastaan, tavoitteistaan (ansainta per kuukausi) ja miten tavoitteisiin pääsee Cambridge Yritysohjelmaa noudattamalla.

© 2024 Cambridge Weight Plan Web design: Wikström Media