Hyvän valmentajan pirteet

Hyvän
valmentajan piirteet

Saatat miettiä tässä vaiheessa,
olisitko sinä hyvä valmentaja.

Kaikki nämä huolet ovat turhia!

Kukaan valmentajistamme ei ole valmis. Osa pudottaa vielä painoa ja osa parantaa jotain muuta osa-aluetta osaamisestaan.

Pystyt tekemään valmennuksen jo ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen, koska sinun ei tarvitse tietää tai arvailla itse, miten laihduttajaa ohjataan. Saat kaiken tiedon koulutuksista sekä tukimateriaaleista. Jokainen lähtökoulutuksen käynyt pystyy ottamaan ensimmäisen asiakkaansa vaikka seuraavana päivänä ja ohjata häntä hyvällä menestyksellä.

Sinun ei myöskään tarvitse olla tavoitepainossasi ollaksesi valmentaja. Itseasiassa eikö kaikista vakuuttavinta olisikin, että olet päässyt tai pääsemässä tavoitepainoosi Cambridge Ohjelmalla? Silloin elät sitä mitä opetat. Ja se jos mikä on vakuuttava myyntiargumentti: olen onnistunut tässä itse ja nyt voin auttaa sinua onnistumaan samalla tavalla.

Hyvän valmentajan
5 tärkeää piirrettä

1.
Osaat kuunnella ja asettua toisen asemaan.

2.
Tykkäät kohdata ihmisiä kasvotusten ja huomaat yksittäisten persoonien erot: toista pitää motivoida enemmän ja toista vähemmän.

3.
Olet empaattinen, eli ymmärrät laihduttamisen haasteita ja tiedät, ettei se ole joka päivä niin helppoa.

4.
Osaat olla 100 % läsnä tapaamisen aikana.

5.
Haluat auttaa muita laihtumaan.

”Jos sinulla on intoa auttaa muita, empatiakykyä, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu päättää omasta kalenteristasi ja tuloistasi, silloin olet sopiva valmentaja.”

Kouluttaudu
valmentajaksi

Kun haluat kasvaa hyvinvoinnin ammattilaiseksi, autamme ja tuemme sinua matkallasi. Jos olet valmis käärimään hihat ja ryhtymään toimeen, annamme sinulle tarvittavan koulutuksen ja työkalut.

Kouluttaudu valmentajaksi
© 2024 Cambridge Weight Plan Web design: Wikström Media