Tre anledningar till att våra coacher tjänar så mycket

1. En tydlig intäktsstruktur kunden betalar alltid för din tid och dina produkter.

Tänk dig en frisör som bara klipper i 15 minuter för 30 euro och säljer produkter till ett värde av 60 euro till varje kund. Dessutom skulle samma kund komma tillbaka varje vecka i tre månader. Det är precis så här det fungerar att vara coach för Cambridge! Men istället för att klippa håret coachar du förstås kunden i hans eller hennes viktnedgångsresa.

2. Det finns mycket få årliga kostnaderså risken är låg.

De enda obligatoriska årliga kostnaderna är en dator, en telefon och en liten månadsavgift för en Cambridge-licens. Företagarens pension och socialförsäkringsavgifter bestäms av din inkomst. Om du expanderar ditt företag från deltids- till heltidsföretagare rekommenderar vi verkligen att du skaffar en egen lokal, eftersom du kan betala en månadshyra med några kundmöten!

3. Uppskattningsvis 2 000 000 finländare vill gå ner i vikt – kunderna är oändliga.

Det finns nästan 3 000 000 överviktiga personer i Finland. Enligt undersökningar vill cirka 70 % av dem, dvs. cirka 2 000 000 gå ner i vikt. Tack vare internet kan vem som helst av dem bli din kund, oavsett var de befinner sig i Finland.

© 2024 Cambridge Weight Plan Web design: Wikström Media