Meille valmentajaksi?

2
Koulutus
3
Cambridge ohjelma
4
Valmentaminen
5
Tuki
6
Testi ja ilmoittautuminen

Itseopiskelu ja käytännön kokemus ohjelmasta

Haastattelun, sopivuusanalyysin ja harkinnan jälkeen aloitat omatoimisen opiskelun. Sinulle kotiin toimitetussa materiaalissa on kattava tietopaketti laihdutuksesta yleensä sekä tarkempaa tietoa Cambridge Ohjelmasta. Itseopiskelun aikana sinun kannattaa hakeutua valmennukseen ja testata koko Cambridge Ohjelma läpi, jos et sitä ole jo tehnyt ja vaikkei sinulla olisikaan ylipainoa. Kokemus on hyvä opettaja! Samalla näet yhden esimerkin valmennustoiminnasta ja valmentajan toimistosta.

Peruskoulutus: Aika tavata tiimi

Kun olet lukenut materiaalin kotona ja vastannut nettitentteihin, saat palautteen henkilökohtaisesti. Heti tämän jälkeen saamme lopulta tavata sinut koko tiimin voimin. Peruskoulutuksen lähiopetuspäivät on jaksotettu siten, että saat mukaasi tarvittavat tiedot ja harjoitukset asiakastyöhön. Jo ensimmäisen lähijakson jälkeen valmistut ja pääset tekemään valmennustyötä. Jaksojen välissä teet yrittäjälle tärkeintä työtä eli hankit asiakkaita. Saat meiltä selvät ohjeet myös siihen. Lähikoulutuspäiviä on yhteensä kuusi ja ne toteutetaan kahden päivän jaksoissa. Olemme tukenasi myös jaksojen välissä.

Jatkokoulutus: Opit uusia strategioita

Noin 15 viikkoa kestävän peruskoulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa kouluttautumista. Jokaisen syventävän koulutuksen idea on lisätä uusia elementtejä valmennustyöhösi. Tämä toteutuu siten, että myös jatkokoulutukset toteutetaan intro-harjoitus-kertaus -periaatteella. Jatkokoulutuksista on koottu myös erillisiä kokonaisuuksia, jotka suorittamalla saat itsellesi sertifioinnin.

Sertifiointi: Sukella syvälle siihen, mikä kiinnostaa

Alla olevasta kuvasta näet, miten koulutus etenee peruskoulutuksesta sertifikaatteihin. Basic eli perustaso riittää tuottamaan laihduttajalle korkeaa, tasalaatuista valmennusta. Voit halutessasi jatkaa opintojasi psykologian sekä ravitsemus-, kasvatus- ja liikuntatieteistä koostettujen kokonaisuuksien parissa. Kaikki osat on suunniteltu nimenomaan laihduttajaa ja valmentajaa ajatellen ja ne liittyvät aina jollain tavalla laihdutukseen tai painonhallintaan. Sertifioinnin tuomia tietoja ylläpidetään joko kokeilla tai jatkokoulutuksilla.

valmentaja kuva