Millaista tukea saan teiltä?

Tuki yrittäjyyteen -sivulta voit lukea lisää siitä, miten tuemme ja ohjaamme sinua matkallasi menestyväksi valmentajaksi.

Kuinka nopeasti koulutus maksaa itsensä takaisin?

Ensimmäinen harjoituspäivä maksaa itsensä takaisin heti, kun olet tehnyt koulutukseen sisältyvän tärkeimmän harjoituksen. 20 ensimmäisen asiakastapaamisesi jälkeen olet ansainnut yli 300 euron palkkiot. Jo ensimmäisen 6–12 kuukauden aikana useimmat valmentajat pääsevät 2 500 € kuukausituloihin, vaikka he tekisivät valmentamista sivutoimisesti päivätyönsä ohella. Oma aktiivisuutesi määrittää kaiken! Kokeile laskuriamme nähdäksesi, kuinka monta työtuntia ja asiakasta tarvitset … Lue lisää

Mistä saan asiakkaita?

Tämä on yleisin kysymys, jonka valmentajuutta harkitsevat henkilöt meille esittävät. Vastaus on, että saat ensimmäiset asiakkaasi jo ensimmäisenä valmennuspäivänäsi. Tämän lisäksi sinulla on myös pääsy rekisteriimme, johon kuuluu yli 56 000 Cambridgen käyttäjää, joilla ei ole valmentajaa. Näin saat asiakkaita -sivulta voit lukea lisää siitä, miten löydät uusia asiakkaita.

Pitääkö minun osata kirjanpito- ja talousasiat?

Ei, ei tarvitse! Kaikki laskutus ja maksut hoidetaan aluksi meidän kauttamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia maksuista ja maksuvaihtoehdoista. Näin voit keskittyä työhösi, ja me huolehdimme palkkioistasi.

Paljonko tämä vie aikaa viikossa?

Voit itse päättää, kuinka paljon aikaa haluat käyttää valmennukseen viikossa. Päätoimiset valmentajamme tapaavat keskimäärin 50 asiakasta viikossa ja heidän viikkotyöaikansa on noin 32 tuntia. 2 500 € kuukausitulot ansaitset, kun tapaat noin 25 asiakasta viikossa, eli valmennat 10–12 tuntia viikossa.

Miten pääsen alkuun?

Aloittamiseen tarvitset vain puhelimen, tietokoneen, Y-tunnuksen sekä yhden päivän verran aikaasi käydä Neuvojan koulutus, jonka hinta on 498,00 €. Autamme sinua luomaan Y-tunnuksen jo ennen koulutusta. Materiaalipankista löydät videon, jossa selitetään, miten se tehdään. Tarjoamme sinulle kaiken, mitä tarvitset menestyksesi tueksi. Lopulta kaikki on kiinni siitä, haluatko menestyä auttamalla muita.

Milloin saavutan nykyiset tuloni?

Ensimmäisen 6–12 kuukauden aikana useimmat valmentajat pääsevät 2 500 € kuukausituloihin, vaikka he tekisivät valmentamista sivutoimisesti päivätöiden ohella. Käytä laskuriamme nähdäksesi, kuinka paljon sinun on työskenneltävä saavuttaaksesi nykyiset tulosi.

Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua?

Pahinta mitä voi käydä esimerkiksi vuoden päästä on, että omistat edelleen varastoon ostamasi Cambridgen vaniljapirtelöt. Tai että maksoit koulutuksista, joista opit korvaamattomia taitoja, joista on hyötyä koko elämäsi ajan: kuuntelua, motivointia, puhumista, vakuuttamista, myyntiä, markkinointia, somea, yrityksen hallintaa ja talousasioita. Lisäksi sait valtavan määrän energiaa ja opit kaiken oleellisen laihduttamisesta ja hyvinvoinnista.

Miten tämä sopii elämäntyyliini?

Valmentajana voit itse valita, kuinka paljon ja milloin haluat työskennellä. Kolme suosituinta ratkaisuamme on aloittaa heti päätoiminen valmentajuus, työskennellä Valmentajana nykyisen työn ohella tai toimia Neuvojana tai Ohjaajana sivutoimisesti.

Paljonko voin tienata?

Oma aktiivisuutesi määrittää, kuinka paljon voit ansaita. Tässä on tyypillinen valmentajan 12 kuukauden tulorakenne: Laihduttajien valmennus 2 800 €/kk (2 260 € ilman arvonlisäveroa) Laihdutusryhmän valmennus 600 €/kk (484 € ilman arvonlisäveroa) Tuotemyynti laihduttajille ja muille henkilöille 9 725 €/kk (3 034 € arvonlisäveron ja tuotteiden hankinnan jälkeen) Etävalmennus (myynti verkkokaupasta) 230 €/kk (ei tarvitse … Lue lisää

© 2024 Cambridge Weight Plan Web design: Wikström Media