Tuki (helpdesk)

Olemme tukenasi

Olemme kehittäneet tukipalveluamme jo yli 10 vuoden ajan. Nykyään se on jo niin kattava, että et tarvitse muita tahoja markkinointiin, palveluihin, laitteisiin tai tietotaitoon:

Yrityksen perustaminen
Cambridge Valmentajan personoitu tietokone
Cambridge Ajanvarausjärjestelmä asiakkaille
Cambridge Kirjanpitopalvelu ja taloudellinen neuvontanto
Cambridge Asiakasrekisteri
Cambridge Tuki
Cambridge Markkinointi
Cambridge Esitteet
Cambridge Koulutus ja Valmennus

Vuokratuolimalli vai muualle?

Täältä läydät kaikki ne valmentajat, jotka haluavat itselleen työkaverin. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset valmiiseen toimitilaan, saat käyttöösi tuotteet ja laitteet sekä tietysti osaavan mentorin ja kollegan. Voiko yrittäminen olla helpompaa?

Sinulle sopivalla tavalla

Noin 70% valmentajistamme tekevät valmennusta ainoana työnään. Suuri osa heistä on aloittanut osa-aikaisina ja jättäneet toisen työnsä nähtyään, että valmennus kantaa. Yrittämisen suurin etu onkin se, että sinä päätät. Saat meiltä tietotaitoa, kokemusta ja intoa oman unelmasi toteuttamisessa. Investoimasi aika, raha ja energia tulee takuulla takaisin. Jos haluat apua yrityksen perustamisessa, ota yhteyttä niin teemme sen puolestasi.

Varma asiakaskunta

Koulutuksissa saat suoria ja käytännönläheisiä vinkkejä asiakas-hankintaan. Olemme tuottaneet mm. nettiajanvarauksen, jotta laihduttajien on helppo varata aika sinulle heti, kun he miettivät laihdutusta. Markkinoimme ohjelmaa monikanavaisesti ja opetamme sinua viidakkorummun käytössä. Jokainen valmentaja on itsessään kävelevä mainospilari, joka osaa koulutuksen jälkeen inspiroida kenet tahansa. Suurin osa laihduttajistasi tulee kertomaan kuulleensa sinusta hyvää.

Trustmary Reviews