Yrittäjäksi

Haluatko sinäkin menestyä yrittäjänä ja auttaa samalla muita kohti pysyvää elämäntapamuutosta? Liity siinä tapauksessa One 2 One Valmentajaksi -yrittäjien kasvavaan joukkoon! Koulutamme sinut ei vain päteväksi valmentajaksi, vaan myös menestyväksi yrittäjäksi. Yrittäjänä sinulla on vapaus päättää itse missä, milloin ja miten teet töitä. Lupaamme, että onnistut meidän tuellamme!

Valmentajana työskentelet itsenäisenä yrittäjänä maailman vahvimman laihdutusbrändin riveissä. Saat käyttöösi valmiit, tutkitusti toimivat tuotteet, koulutukset, työkalut sekä tuen. Toimit laihduttajien tukena ja oppaana kohti terveellisempää elämää ja pysyvää muutosta. Koska ohjelmamme todella toimii, yhä useampi kääntyy puoleemme laihdutus- ja painonhallintahaasteissaan.

Voit hakea valmentajaksi meille ilman minkäänlaista aiempaa kokemusta. One 2 One Valmentajaksi auttaa sinua kaikissa käytännön asioissa, joten sinä voit rauhassa keskittyä työntekoon ja asiakkaidesi auttamiseen.

One 2 One Valmentajana…

 • saat kauttamme valmiin asiakaskunnan
 • määrittelet itse omat työaikasi
 • menestyt yrittäjänä
 • saat keskittyä valmentamiseen
 • saat kattavan tuen ja monipuoliset koulutukset
 • saat käyttöösi konseptin, jota on helppo markkinoida ja myydä

Ahkeruus palkitaan

Oletko kyllästynyt kiinteään kuukausipalkkaan, jossa oma työpanoksesi ja ahkeruutesi eivät näy mitenkään palkassasi? Yrittäjänä ahkeruutesi todellakin palkitaan. Sinulla on lupa menestyä.

Keskimääräisen peruspalkkaa vastaavan summan (n. 2 500 euroa kuukaudessa) saavutat noin 25 asiakaskäynnillä viikossa. Kokemuksemme mukaan tämän asiakaskunnan kerryttämiseen kuluu n. 6-12 kuukautta riippuen ihan omasta aktiivisuudestasi. Tälle tasolle pääset myös sivutoimisena yrittäjänä.

Päätoimiset yrittäjämme tapaavat keskimäärin 50 asiakasta viikossa, ja heidän työaikansa on n. 32 tuntia viikossa. Jos haluat kivuta urapolullasi ylemmäs, voit ottaa tilaasi sopimusvalmentajia tai innostaa uusia valmentajia aloittamaan työn One 2 One Dietin parissa.

Tarkista laskurimme avulla, miten paljon työtunteja ja asiakkaita tarvitsisit päästäksesi haluamallesi ansiotasolle. Siirrä osoitin tuntimäärän kohdalle niin näet, kuinka paljon ansaitsisit rahaa One 2 One Valmentajana sekä kuinka monta asiakasta voisit auttaa yhden päivän aikana.

Tuntia viikossa:

t/pv

Tarvitsisit asiakasta per päivä ja ansaitsisit €/kk!

Yllä oleva laskuri kertoo ansainnan kokonaisuudessaan, mutta yrittäjyyteen liittyy toki myös kuluja. Jos haluat tietää kuinka paljon sinulle jää rahaa käteen kaikkien kulujen jälkeen, voit laskea sen helposti budjettilaskurillamme!

Miten pääsen alkuun?

Kun aloitat yrittäjänä, sinun on tehtävä alkuinvestointeja – aikaa, rahaa ja energiaa. Päätoimisen yrittäjyyden aloittamiseen tarvitset noin 10 000 – 20 000 euroa, jotta voit hankkia:

 • Peruskoulutuksen
 • Toimitilan
 • Varaston
 • Alkumarkkinoinnin
 • Ja elää ensimmäiset 3 kuukautta

Voit aloittaa yrittäjyyden myös sivutoimisena, jolloin aloituskustannukset eivät nouse niin korkeiksi.

Tutustu erilaisiin yrittäjyysvaihtoehtoihin täältä.

Trustmary Reviews