Yrittäjäksi

Oletko kiinostunut terveydestä ja hyvinvoinnista? Etsitkö yrityksellesi sellaista konseptia, jossa on valmiit työvälineet, jolla on hyvä maine, rutkasti kokemusta ja vahva asiakaslupaus? Oletko saanut hyvän laihdutuskokemuksen ohjelmallamme ja kenties jo jakanut oppimaasi eteenpäin? Siinä tapauksessa olet oikealla sivulla. One 2 One -yrittäjiä on jo yli 100 ja haluamme juuri sinut mukaan joukkoon! Koulutamme sinut ei vain päteväksi valmentajaksi, vaan myös menestyväksi yrittäjäksi. Yrittäjänä sinulla on vapaus päättää itse missä, milloin ja miten teet töitä. Lupaamme, että onnistut tiimimme tuella!

Valmentajana työskentelet itsenäisenä yrittäjänä maailman vahvimman laihdutusbrändin riveissä. Saat käyttöösi valmiit, tutkitusti toimivat tuotteet, koulutukset, työkalut sekä tuen. Toimit laihduttajien tukena ja oppaana kohti terveellisempää elämää ja pysyvää muutosta. Koska ohjelmamme todella toimii, yhä useampi kääntyy puoleemme laihdutus- ja painonhallintahaasteissaan.

Voit hakea valmentajaksi meille ilman aiempaa laihdutus- tai yrittäjäkokemusta. Tiimimme auttaa sinua kaikissa käytännön asioissa, joten sinä voit rauhassa keskittyä työntekoon ja asiakkaidesi auttamiseen.

One 2 One Valmentajana…

  • saat kauttamme valmiin asiakaskunnan
  • saat käyttöösi konseptin, jota on helppo markkinoida ja myydä
  • saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen
  • saat loistavat työvälineet
  • saat keskittyä ihmisen kohtaamiseen
  • saat ohjeet, jotka on helppo siirtää käytäntöön
  • määrittelet itse omat työaikasi
  • menestyt yrittäjänä, koska myyt sekä tuotetta että palvelua kaikille asiakkaille
  • saat yli sata työkaveria eri puolita Suomea

Ahkeruus palkitaan

Oletko kyllästynyt päivätyöhösi, jossa oma työpanoksesi ja ahkeruutesi eivät näy mitenkään palkassasi? Yrittäjänä ahkeruutesi todellakin palkitaan. Sinulla on lupa menestyä.

Keskimääräisen peruspalkkaa vastaavan summan (n. 2 500 euroa kuukaudessa) saavutat noin 25 asiakaskäynnillä viikossa. Käyttämällä työvälineitämme suurin osa yrittäjistämme saavuttaa tämän asiakaskunnan 6-12 kuukaudessa. Tälle tasolle pääset myös sivutoimisena yrittäjänä. Toki omat henkilökohtaiset ominaisuutesi, tahtotilasi ja oma aktiivisuutesi vaikuttavat kasvukäyrääsi. Sinä päätät, mutta meillä on välineet!

Päätoimiset yrittäjämme tapaavat keskimäärin 50 asiakasta viikossa, ja heidän työaikansa on n. 32 tuntia viikossa. Jos haluat kivuta urapolullasi ylemmäs, voit ottaa tilaasi sopimusvalmentajia tai innostaa uusia valmentajia aloittamaan työn One 2 One Dietin parissa.

Alla oleva liukuri näyttää nopeasti, miten paljon työtunteja ja asiakkaita tarvitset päästäksesi haluamallesi ansiotasolle valmentajana. Siirrä osoitin tuntimäärän kohdalle niin näet, kuinka paljon sinulla on mahdollisuus ansaita. Näyttääkö liian hyvältä? Niin moni ajattelee ennen kuin on saanut asiasta aidon kokemuksen. Valmentajan koulutuksessa saat tarvittavat tiedot ja työvälineet paitsi asiakashankinnasta ja -työstä myös yrittämisestä.

Tuntia viikossa:

t/pv

Tarvitsisit asiakasta per päivä ja ansaitsisit €/kk!

Jos harkitset päätoimista yrittäjyyttä, tarvitset suunnitteluun ansainta- ja kulurakenteen. Yllä olevan budjettilaskurin avulla saat kuvan siitä, millainen kulurakenne täystoimisella valmentajalla on. Siinä on huomioitu sekä ansainta että kulut.

Miten pääsen alkuun?

Olet tällä sivulla siksi, että haet itsellesi mielekästä ja merkityksellistä työtä. Kerromme mielellämme sinulle lisää eri vaihtoehdoista. Voit jättää hakemuksen, jolloin soitamme sinulle tai olla itse yhteydessä meihin. Voit halutessasi myös keskustella valmentamisesta jonkun valmentajamme kanssa. He kertovat mielellään omasta kokemuksestaan. Järjestämme myös kerran viikossa puolen tunnin infotilaisuuden Teamsissa, jossa kerromme eri vaihtoehdoista. Samalla sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Mikäli laihdutat itse ohjelmalla juuri nyt, kannattaa sinun ilmaista kiinnostuksesi omalle valmentajallesi. Hän auttaa sinua eteenpäin. Voit tutustua toimintaamme myös viidellä eri paikkakunnalla olevien Laihduttamoiden kautta. Laihduttamo on katutason liiketila, jossa myös sinulla on mahdollisuus toimia, mikäli olet Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa tai Oulussa.

Tutustu erilaisiin yrittäjyysvaihtoehtoihin täältä.

Trustmary Reviews