Meille valmentajaksi?

3
Cambridge ohjelma
4
Valmentaminen
5
Tuki
6
Testi ja ilmoittautuminen

Cambridge Ohjelma – kansainvälinen menestyskonsepti

Cambridge on maailmanlaajuinen brändi, joka on peräsin Englannista. Corbyssä olevassa tehtaassa valmistettava ENE-tuote on nimenomaan laihdutukseen ja painohallintaan kehitetty erityisvalmiste. Tuotteen kehitti Tri Alan Howard jo 1956 opiskellessaan luonnontieteitä Cambridgen yliopistossa. Howard oli yksi ensimmäisistä tutkijoista, joka järjesti ensimmäisen kansainvälisen liikalihavuutta käsittelevän konferenssin vuonna 1968. Howard julkaisi koko työuransa ajan lukuisia lääketieteellisiä julkaisuja teemalla sydänsairaudet ja lihavuus.

Pitkä historia ja jatkuva laadunparannus takaa sen, että ateriankorvikkeiden teho ja maku ovat ainutlaaatuiset. Cambridge toimii yli 35 maassa ja työllistää tuhansia laihdutuksen sparraajia maailmanlaajuisesti. Jokaisessa maassa toimintaa ohjataan siten, että kaikilla toimijoilla olisi mahdollisimman mukavaa. Cambridgen tavoite on auttaa kaikkia ihmisiä, jotka haluavat eroon ylipainosta. Cambridgen tavoite on tuottaa antoisa työ niille, jotka haluavat auttaa laihduttajia.

Tavoite: Terveellinen suhde ruokaan ja syömiseen

Vuonna 2004 Cambridge tuli Ruotsin kautta Suomeen. Tuolloin laihdutus perustui pitkiin ja erittäin matalakalorisiin kuurijaksoihin. Jotta laihduttaja oppisi painonhallinnan jo laihdutuksen aikana, aloimme kehittää joustavaa ja tehokasta opetusohjelmaa. Ohjelman tavoite on opettaa kullekin laihduttajalle terveellinen tapa syödä sopivasti. Tasot ja kalorirajat otettiin Englannista, mutta kaikki ruokatieto ja muu toimiva sisältö on suomalaista osaamista. Ohjelma tähtää siihen, että laihduttaja oivaltaa mistä ylipaino on tullut ja mitkä asiat hänen tulee korjata, jotta ylipaino ei tule takaisin. Valintoihin liittyy paljon ajatuksia, tunteita ja käyttäytymismalleja. Myös tämä on huomioitu ohjelman valmennuskokonaisuudessa.

Itse ruokaopetuksen lisäksi olemme tuottaneet lukuisia muita valmennuksen työvälineitä, joiden teho on taattu. Teemme alati yhteistyötä eri alojen huippuosaajien kanssa, jotta jokaisella valmentajalla on turvallinen ja luottavainen olo niin asiakastyössä kuin omassa yrittäjyydessäänkin.

Hyvin toimiva kokonaisuus on helppo myydä

Laihduttajien keskuudessa maineemme on loistava. On rohkeaa olla taho, joka voi myydä valmennusta ilman jäsenyysmaksuja. Cambridge perustuu haluun onnistua. Voimme tarjota sinulle äärimmäisen mielekkään työn, jota tekemällä vaikutat suoraan niin omaan, laihduttajan kuin koko yhteiskunnan terveyteen. Kokonaisuus on sellainen, että sitä on helppo markkinoida ja myydä. Olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani.

valmentaja kuva