Tutustu

Mikä Cambridge Ohjelma on?

Cambridge Ohjelmalla on konsepti laihduttajalle eli kuluttajalle sekä valmentajalle eli yrittäjälle. Tämän sivun tarkoitus on esitellä sinulle valmentajan työtä. Valmentajille meillä on avaimet käteen-ratkaisu. Teemme kaikkemme, että sinä saat Suomen mukavimman yritysmuodon.

Toimiva kokonaisuus on helppo myydä

Laihduttajien keskuudessa maineemme on loistava. On rohkeaa olla taho, joka voi myydä valmennusta ilman jäsenyysmaksuja. Cambridge perustuu haluun onnistua. Voimme tarjota sinulle äärimmäisen mielekkään työn, jota tekemällä vaikutat suoraan niin omaan, laihduttajan kuin koko yhteiskunnan terveyteen. Kokonaisuus on sellainen, että sitä on helppo markkinoida ja myydä. Olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani.

Opiskelu työn ohessa

Peruskoulutus kestää kolme kuukautta ja se koostuu kahdeksasta lähipäivästä, joita on kuukauden välein. Jokaisessa koulutuksessa on neljä osaa: valmennustaidot, työvälineet, talous ja oma kokemus. Jokaisessa osassa saat myös selkeät ohjeet markkinointiin eli asiakashankintaan. Jo ensimmäisen lähijakson jälkeen pääset tekemään valmennustyötä testiasiakkaittesi kanssa. Kaikkien jaksojen välissä valmennamme sinua puhelimitse viikoittain. Lisätukena sinulla on oma ryhmäsi, kouluttajat ja koko Cambridge-tiimi. Koulutuksessa tehdään välittömästi asiakastyötä, joten tarvitset tilan, missä valmentaa asiakkaita heti ensimmäisen koulutusjakson jälkeen.

Trustmary Reviews