Tutustu

Mikä Cambridge Ohjelma / One 2 one Diet on?

Cambridge Ohjelma eli uudelta nimeltään One 2 one Diet on konsepti laihduttajalle eli kuluttajalle sekä valmentajalle eli yrittäjälle. Tämän sivun tarkoitus on esitellä sinulle valmentajan työtä. Valmentajille meillä on avaimet käteen-ratkaisu. Teemme kaikkemme, että sinä saat Suomen mukavimman yritysmuodon.

Toimiva kokonaisuus on helppo myydä

Laihduttajien keskuudessa maineemme on loistava. On rohkeaa olla taho, joka voi myydä valmennusta ilman jäsenyysmaksuja. One 2 one Diet perustuu haluun onnistua. Voimme tarjota sinulle äärimmäisen mielekkään työn, jota tekemällä vaikutat suoraan niin omaan, laihduttajan kuin koko yhteiskunnan terveyteen. Kokonaisuus on sellainen, että sitä on helppo markkinoida ja myydä. Olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani.

Me suosittelemme valmentajan työtä

Mitkä Neuvoja, Ohjaaja ja Valmentaja?

Me Cambridgella olemme halunneet madaltaa Valmentajaksi ryhtymisen kynnystä ja kehittäneet kolme tasoa sisältävän valmennuskokonaisuuden. Nyt Cambridge Valmentajia löytyy kolmea eri tasoa. Mitä nämä tasot tarkoittavat ja mitä eroa on eri tasoisilla valmentajilla? Katso alta havainnollistavat taulukot.

 • Cambridge Neuvoja

  +

  Hinta:
  Koulutusmaksu 246,76 (sis. alv 24 %)
  Jäsenmaksu 35,96 /kk (sis. alv 24 %)

  Koulutus: 1 päivä

  S-tason Valmentajaa kutsutaan Cambridge Neuvojaksi. Hän omaa valmiudet valmentaa ja tarjota asiakkailleen Cambridgen lyhytohjelmaa, josta kaikki Cambridge Ohjelmalla laihduttavat aloittavat ja siirtyvät sen jälkeen seuraaviin ohjelmiin. S-tasolla toimivalla valmentajalla ei ole omaa toimipistettä tai varastoa, vaan hän voi valmentaa Cambridge demosetin avulla missä tahansa.

  Neuvojan koulutus, Päivä 1

  Brändi ja konsepti, mitä ne tarkoittavat 
  Asiakastietojen käsittely 
  Nettikauppa, myyminen ja ansainta 
  Tuotetietoa 
  Asiakaspalvelu – laihdutusohjelma 1 
  Miten laihduttaminen myydään 
  Asiakashankinta
  Nettiprofiili (Cambridge Ohjelman nettisivuilla)
  Tulevien välivalmennusten sisältö
  Yhden päivän jälkeen olet Cambridge Neuvoja. Tarvitset yhä tukea ja apua työssäsi.
  Ensimmäinen kuukausi on harjoitusjakso eli työhön tutustuminen.
  Jäsenmaksulla saat meiltä välivalmennusta 1 h/vko oman ryhmäsi kanssa. Noin kuukauden jälkeen välivalmennus on muiden neuvojien kanssa yhteinen.

 • Cambridge Ohjaaja

  +

  Hinta:
  Koulutusmaksu 1238,76 (sis. alv 24 %)
  Jäsenmaksu 60,76 /kk (sis. alv 24 %)

  Koulutus: 4 päivää

  M-tason Valmentaja eli Ohjaaja voi auttaa asiakkaita laihtumaan lyhytohjelmalla sekä 10 pois -ohjelmalla. Ohjaajalla on käytössään toimisto sekä tuotevarasto. M-tason valmentajuuteen kuuluu mm. sovellus, asiakasrekisteri, ennakkoviesti sekä Office 365 -paketti, joka sisältää oman sähköpostin.

  Ohjaajan koulutus Päivät 2-3 sekä 4 (Päivä 1 käytynä)

  Kokemus tähänastisesta toiminnasta 
  UKK 
  Laihdutuksen vaikutus terveyteen 
  Asiakkaan matka ja asiakaspalvelu 
  Office 365, Teams ja nettikauppa 
  Laihdutusohjelma 2 
  Asiakasrekisteri ja sen reaaliaikainen käyttö 
  Ohjaajan oma sovellus 
  FB-sivut 
  Asiakashankinta 
  Standardin mukainen etävalmennus
  Toisto
  Välitehtävät päivän 3 ja 4 välissä puretaan viikkovalmennuksissa, joita sinulla on oman ryhmäsi kanssa 1 h/vko.
  Lisäksi käytössäsi on koko taustatiimimme tarvittaessa.

 • Cambridge Valmentaja

  +

  Hinta:
  Koulutusmaksu: 2207,20 (sis. alv 24 %)
  Jäsenmaksu: 97,96 /kk (sis. alv 24 %)

  Koulutus: 8 päivää

  L-tason Cambridge Valmentajalla on kattavimman koulutuksen ansiosta valmiudet valmentaa mitä tahansa Cambridgen laihdutusohjelmaa. Valmentaja saa kaiken edellisissä tasoissa mainitun lisäksi mm. ajanvarausjärjestelmän, oman domainin, markkinointimateriaalia, laihdutuksen makrosuunnitelman sekä oman viestin Cambridge Ohjelman uutiskirjeeseen.

  Valmentajan koulutus Päivät 5-6 (Päivät 1-4 käytynä)

  Markkinointi, syvempää tietoa 
  Personoidut osat (VOC ja asiakaskirje) 
  Oma nettiosoite ja nettiprofiilin tarkistus  
  Asiakkaiden, median ja muiden vakuuttaminen 
  Tuotto, ajankäyttö, toiminnan suunnittelu
  Kalorivaje
  Laihdutusohjelma 3, 4 ja 5
  Toisto
  Välitehtävät päivän 4 ja 5 välissä puretaan viikkovalmennuksissa, joita sinulla on oman ryhmäsi kanssa 1 h/vko.
  Lisäksi käytössäsi on koko taustatiimimme tarvittaessa.

  Valmentajan koulutus Päivät 7-8 välitehtävien eli noin 1 kk päivien 5-6 jälkeen

  Markkinointi: suositukset, VOC, onnistujat 
  Avoimet ovet 
  Lehtijuttu (sinä ja laihduttaja)  
  Advertoriaali tai lehtimainos  
  Koe 
  Ohjelmat: tasakilo, tasaviikko, tavoitekilo 
  Laihdutuksen makrosuunnitelma 
  Liiketoiminnan suunnittelu 
  Rekrytointi
  Sertifiointi valmentajaksi sekä jatkosuunnitelman tekeminen

Peruskoulutus

Täystoimiseksi valmentajaksi aikovan valmentajan peruskoulutus kestää noin neljä kuukautta ja se koostuu kahdeksasta lähipäivästä, joita on noin kuukauden välein. Jokaisessa koulutuksessa on viisi osaa: valmennustaidot, työvälineet, talous ja oma kokemus. Jokaisessa osassa saat myös viidennen osan, eli selkeät ohjeet markkinointiin eli asiakashankintaan. Jo ensimmäisen lähijakson jälkeen pääset tekemään valmennustyötä harjoitusasiakkaittesi kanssa. Kaikkien jaksojen välissä valmennamme sinua puhelimitse viikoittain. Lisätukena sinulla on oma ryhmäsi, kouluttajat ja koko Cambridge-tiimi. Koulutuksessa tehdään välittömästi asiakastyötä, joten tarvitset tilan, missä valmentaa asiakkaita heti ensimmäisen koulutusjakson jälkeen.

Ohjaajan peruskoulutukseen sisältyy 4 lähipäivää. Cambridge-ohjaaja tarvitsee ensimmäisen koulutusjakson jälkeen tilan, jossa voi valmentaa asiakkaitaan.

Neuvojan lähikoulutusta on vain yhden päivän verran ja siksi onkin oleellisen tärkeätä priorisoida välivalmennukset korkealle. Koulutuspäivä antaa valmiudet toimia Cambridge-neuvojana ja välivalmennukset tuovat varmuuden sekä ohjelmasisältöön, myyntiin että markkinointiin. Neuvojalla ei ole omaa liiketilaa tai tuotevarastoa. Sen sijaan hän voi hankkia itselleen Cambridge-demosetin, jonka sisältö riittää yhdelle henkilölle kuukaudeksi tai neljälle henkilölle aloitusviikkoon.

Opiskelu työn ohessa

Koska jokainen sparraaja lähtee liikkeelle samasta ruudusta, eli neuvojan yhden päivän koulutuksesta, sinun on helppo selvittää, millä tasolla sinä haluat toimia. Kun olet toiminut kuukauden, tehnyt tarvittavat harjoitukset ja osallistunut välivalmennuksiin, olet saanut kuvan siitä, millaista laihduttajien auttaminen toimivalla konseptilla on. Olet kokeillut ns. lyhytohjelmaa itse ja sitä kautta tutustunut konseptiin, sen työvälineisiin ja talouteen sekä saanut sekä omakohtaista että asiakkaiden jakamaa kokemusta toiminnasta. Olet huomannut, että työ on antoisaa, merkityksellistä ja täynnä onnistumisia. Siitä on helppo jatkaa ohjaajaksi, mikäli nälkä on niinsanotusti kasvanut syödessä! Neuvojan koulutukset järjesetetään pääsääntöisesti viikonloppuna, jolloin sinun on mahdollista osallistua.

Trustmary Reviews