Tuloksia

Asiakaslupaus

Tyypillisesti laihdutusjakso kestää noin kolme kuukautta, jonka jälkeen asiakkaasi on painonhallitsija. Jokaisella valmennuskerralla asiakas ostaa sekä tuotteet että valmennuksen. Tapaat asiakkaasi säännöllisesti niin laihdutusjaksolla kuin painonhallinnassakin. Valmennuksen sisältö on kokonaisuudessaan Cambridge Ohjelman kehittämää. Sinun ei tarvitse arvailla itse, miten laihduttajaa ohjataan. Jokaisen koulutuksen jälkeen osaat sparrata asiakkaitasi yhä varmemmin. Uskallamme luvata mitattavia tuloksia, esim. 15 kiloa kymmenessä viikossa. Ohjelmia on monia ja opetamme sinut räätälöimään ne erilaisille asiakkaillesi.

Mielekäs työ

Valmentamiselle tyypillistä on se, että asiakkaasi ovat toiminta-kykyisiä, iloisia, tyytyväisiä ja onnellisia. Tulet näkemään todella monta muodonmuutosta. Yksityisyrittäjänä saat itse päättää työaikasi, työkaverisi, asiakaskuntasi, lomasi jne. ja kuitenkin kokea vastuullisen ja antoisan työn kaikki hyvät puolet. Sinulle kertyy myyntiä jopa oman lomasi aikana, jos vain suunnittelet sitä hiukan. Myös ajankäyttöä ja sen suunnittelua harjoittelemme koulutuksissa. Helppokäyttöistä budjettityökalua voit kokeilla jo nyt tällä sivulla vieraillessasi. Se auttaa sinua suunnittelemaan toimintaasi. Jokainen laihduttaja ostaa sekä tuotteita että aikaa. Voit verrata tätä vaikkapa hierojaan, joka myy pelkästään palvelua.

Entä toimeentulo?

Tarvitset noin 25 asiakaskäyntiä viikossa, jotta voit ansaita itsellesi peruspalkkaa vastaavan määrän eli n. 2.500 euroa kuukaudessa. Riippuen omasta valmiudestasi pääset tähän asiakaskuntaan n. 6-12 kuukaudessa. Täyspäiväinen valmentaja tapaa keskimäärin 50 asiakasta viikossa, jolloin työaika on n. 32 tuntia viikossa. Koko koulutus on myös businessvalmennusta, jotta voitat oman pelkosi, uskallat investoida aikaa, rahaa ja energiaa ja huomaat myös nauttia tyytyväisyydestäsi. Jos haluat jatkaa urakehitystäsi, voit ottaa tilaasi sopimusvalmentajia tai innostaa jotakin muuta valmentajaa aloittamaan työn Cambridgella.

Investoi ja aloita

Päästäksesi vauhtiin välittömästi sinun tarvitsee investoida yritykseesi. Investoinnilla takoitamme aikaa, rahaa ja energiaa. Jos sinulla on toinen työ, olet jo kiinni sekä ajan että energian suhteen. Tarvitset yritystoiminnalle myös rahaa. Tulet tarvitsemaan toiminnallesi 10 000 – 20 000 euroa, jotta voit hankkia tarvittavan:

Peruskoulutuksen
Toimitilan
Varaston
Alkumarkkinoinnin
Elää ensimmäiset 3 kuukautta

Jokainen laihduttaja tarvitsee ajastasi noin puolesta tunnista tuntiin joka viikko. Lisäksi tarvitset aikaa myös viestintään sekä toimintasi suunnitteluun ja kehittämiseen. Peruskoulutus maksaa vain 1780 € joten saat itsellesi uuden ja tuottavan työn pienemmällä summalla kuin mitä laihduttajasi satsaa terveyteensä. Jos investoit heti alussa tarpeeksi, voit aloittaa yritystoiminnan heti ja nähdä tulokset realistisesti.

Trustmary Reviews