Valmentajat, jotka toivovat itselleen työkaverit

Etelä-Suomi

Kirsi Johansson

Olen iloinen, energinen ja empaattinen. En takerru lillukanvarsiin, vaan ryhdyn tarmokkaasti toimeen. Siksi toimitilaani sopii minkä tyyppinen valmentaja vain. Toimitilani on loistavien kulkuyhteyksien keskipisteessä Vantaalla.

Kati Enkovaara ja Marko Kanninen

Olemme tehokaksikko Helsingin Herttoniemestä. Toimitilaamme mahtuisi vielä mukavasti lisää Valmentajia ja haluaisimmekin tarjota sinulle mahdollisuuden valmentaa laihduttajia inspiroivassa työyhteisössä. Tule mukaan tiimiimme!

Katri Viisainen

Olen iloinen ja toimeen tarttuva Valmentaja ja haluan kehittää sekä kasvattaa liiketoimintaani.  Suunnitelmissani on ollut alusta saakka työkavereiden hankinta. Näin pystymme palvelemaan asiakkaita yhä paremmin ja samalla pystymme kasvattamaan liiketoimintaa suunnitelmallisesti. 

Varsinais-Suomi

Miia Tammiluoto

Olen nauravainen valmentaja, joka mielellään jakaa työtilansa. Minulla on toimipakka sekä Salossa että Raisiossa. Tästä syystä toinen niistä on myös käytettävissäsi aika usein.

Satu Karjalainen

Etsin itselleni yhteistyökumppani, jonka kanssa voisimme puhaltaa yhteen hiileen toinen toisiamme tukien. Yhdessä voimme suunnitella toimintaamme eteenpäin ja juhlistaa onnistumista. Toivon, että haluat panostaa Cambridge työhön kokoaikaisesti. Minusta saat sitoutuneen ja aurinkoisen työkaverin.

Keski-Pohjanmaa

Miia Känsälä

Minulla pitkä kokemus Cambridge Valmentajan työstä ja minusta olisi kiva saada juuri sinun Valmentaja kaverikseni Ylivieskaan. Jos kiinnostuit, niin saa soitella ja kysellä lisää. Juttelen kanssasi mielelläni.

Pohjois-Pohjanmaa

Outi Kolehmainen

Minulla on toimitila Raahen keskustassa ja sinne mahtuu kevyesti pari valmentajaa lisää. Tavoitteena on palvella asiakkaita joustavasti. Haluan mielelläni kasvattaa toimintaani ja tarvitsen siksi kollegoita.

Johanna Harmainen

Työkaverina olen lämmin, huumorintajuinen ja kiva tyyppi. Haluan työkavereita, koska yhdessä tekeminen on mukavampaa, antoisampaa ja tuloksellisempaa. Pidän kehityksestä, näkymisestä ja kuulumisesta. Siksi haluan myös toimitilan olevan iso ja kutsuva.

Kainuu

Terttu Ketomäki

Sinä reipas ja positiivinen henkilö, oletko sinä minun Valmentajakollegani Joensuussa. Ota haaste vastaan ja tarjoa haastetta toisille. Tarvitsen sinut työkaverikseni, jotta voimme yhdessä auttaa mahdollisimman monta laihduttajaa kohti pysyvää tavoitetta.

Etelä-Karjala

Marjo-Riitta Arokivi

Jaan toimitilani Lappeenrannassa Lauran kanssa, mutta sinne mahtuu vielä yksi, joka haluaa tehdä valmennusta osa-aikaisena. Tila on käytössä neljänä päivänä viikossa, joten muut ajat se on käytössäsi.

Trustmary Reviews