Cambridge Valmentajaksi?

Tervetuloa!

Hienoa, että olet innostunut Cambridge Valmentajan työstä joko oman laihdutuksesi myötä, seurattuasi jonkun muutosta sivusta tai vain ihan uteliaisuudesta. Yli 300 valmentajaa sparranneena kouluttajana ja valmentajana olen nähnyt poikkeuksellisen rohkeiden ihmisten nousevan omien odotustensa yläpuolelle todella nopeasti. Cambridgella onnistuu! Laihduttaja onnistuu laihduttamisessa ja valmentaja onnistuu yritys-toiminnassa. Tiimimme pitää sinusta hyvää huolta. Sinä saat keskittyä valmentamiseen. Me autamme kaikessa muussa.

Cambridge Valmentaja menestyy yrittäjänä. Hänellä on käytössään maailman vahvin laihdutusbrändi. Hän saa koulutuksessa käytännön-läheistä tietoa yrittämisestä, asiakashankinnasta ja tietysti laihduttajan valmennuksesta. Hän saa käyttöönsä kaikki työvälineet, kattavan tuen ja alati kehittyvän ohjelman. Hän on laihduttajan tuki ja opas terveelliseen elämään.

Meille mahtuu!

Cambridge Ohjelmalla on konsepti laihduttajalle eli kuluttajalle sekä valmentajalle eli yrittäjälle. Laihduttamisesta voit lukea lisää täältä. Tämän sivun tarkoitus on esitellä sinulle valmentajan työtä. Valmentajille meillä on avaimet käteen-ratkaisu. Teemme kaikkemme, että sinä saat Suomen mukavimman yritysmuodon.

Trustmary Reviews